Cum și-a sărbătorit Antonia ziua de naștere. Ce cadou i-a făcut Alex Velea

0
Publicat:

Antonia (n. 12 aprilie 1989, București, România) s-a lansat în anul 2009 prin colaborarea cu producătorul Tom Boxer la succesul internațional al piesei „Morena”. De atunci, Antonia a lansat mai multe piese de succes în România, iar albumul ei de debut „This Is Antonia” a fost lansat în aprilie 2015.

Familia Antoniei sursa: Instagram
Familia Antoniei sursa: Instagram

De ziua ei, Antonia a postat mai multe story-uri în care apare alături de cei dragi. Ea a dezvăluit fanilor și cadoul primit din partea lui Alex Velea: două genți. 

„Ziua mea tocmai a început”, a scris ea pe InstaStory.

Pe lângă cele două genți, Alex Velea i-a pregătit Antoniei și o cină de familie, în care au fost prezenți atât cei doi băieți ai cuplului, Dominic și Akim, cât și fiica ei, Maya, din fosta căsnicie cu italianul Vincenzo Castellano. 

„Cea mai frumoasă surpriză!”, a scris Antonia când a postat imaginea pe rețelele sociale.

„Ești cel mai bun lucru din viața mea care mi s-a întâmplat! Te iubesc!”, i-a scris, Denise Iacobescu, mama cântăreței. 

Antonia s-a căsătorit în 2011 cu omul de afaceri italian Vincenzo Castellano, iar împreună au o fetiță, Maya Rosario Castellano (născută la 28 august 2010). Cei doi s-au despărțit în 2013, când a început un lung proces de divorț care s-a încheiat în 2020.

În 2013, Antonia a început o relație cu cântărețul român Alex Velea, cu care are doi copii, Dominic (născut la 27 decembrie 2014) și Akim (născut la 7 decembrie 2016). După opt ani, cei doi și-au anunțat logodna în iulie 2021.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite