Ce spune Andreea Marin despre iubitul fiicei sale, Violeta. „Sunt deschisă, cu precauții însă”

0
Publicat:

Andreea Marin a avut o reacție neașteptată la întrebările jurnaliștilor despre viața intimă a fiicei sale, Violeta Bănică. Aflată la un eveniment monden, fosta prezentatoare a fost abordată cu privire la posibila prezență a iubitului Violetei la masa de Paște.

Andreea Marin, alături de fiica ei, Violeta FOTO Arhivă
Andreea Marin, alături de fiica ei, Violeta FOTO Arhivă

Cu toate că întrebarea era una firească, răspunsul vedetei a fost unul surprinzător, dar și plin de eleganță.

De fiecare dată sunt acasă. Mie îmi place Paștele acasă. Îmi place Crăciunul acasă. Îmi place atmosfera aceea de familie. E tare important să simți căldura. Și căldura e acasă. (…) Nu avem iubit la vârsta aceasta. Avem doar prieten. Nu fac mărturisiri despre viața fiicei mele în felul acesta”, a declarat Andreea Marin pentru cancan.ro.

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., se află la vârsta la care primele fiori ai dragostei își fac simțită prezența. Recent, ea a postat pe rețelele de socializare că este implicată într-o relație.

La doar 16 ani, Violeta trăiește o poveste de iubire alături de George, un tânăr pasionat de jurnalism și comunicare. El este implicat în mai multe proiecte importante alături de alți adolescenți, evidențiindu-se prin entuziasmul său și dorința de a-și urma pasiunea.

Primul pas către o relație serioasă a fost marcat de postarea publică a unui videoclip în care Violeta și George apar împreună, exprimându-și deschis sentimentele și fericirea pe care o trăiesc.

image

Te iubesc!, a scris Violeta.

Pe de altă parte, relația dintre Andreea Marin și Violeta este una bazată pe încredere și comunicare deschisă. Vedeta TV a fost pregătită pentru momentul în care fiica sa îi va împărtăși primele experiențe amoroase și îi este alături la fiecare pas.

Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă. Cu precauții însă, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită și în siguranță, a declarat Andreea Marin pentru fanatik.ro, arătându-și astfel susținerea necondiționată față de fiica sa.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite