Calvarul îndurat de Adda, alături de primul iubit: „Era pur și simplu posedat, mi-a dislocat maxilarul”

0
Publicat:

Adda, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică pop din România, a povestit în cartea recent lansată coșmarul pe care l-a trăit alături de primul ei iubit.

Adda, o artistă greu încercată FOTO Facebook/Adda
Adda, o artistă greu încercată FOTO Facebook/Adda

Artista nu s-a sfiit să arate întregii lumi prin ce momente cumplite a trecut alături de primul bărbat din viața sa.

În cartea motivațională „Cele 3 ADDA”, vedeta a vorbit despre o fostă relație, anunță libertatea.ro. Deși nimeni nu ar crede, artista a mărturisit că a fost agresată de fostul iubit. Violent a fost de mai multe ori bărbatul, iar crizele de furie porneau de la motive banale, cum ar fi faptul că nu-i plăcuse cum se machiase. A ajuns la un moment dat să o dea cu capul de beton în fața unui club.

În cartea sa, Adda a povestit despre primul bărbat din viața ei și cum acesta o lovea din te miri ce.

 „O să-i spun X, nu are niciun sens să îi pronunț numele. Întâlnirile durau maximum 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn. X a fost primul bărbat din viața mea. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere.

Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid webcamul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze. Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate”, a povestit scris Adda în cartea pe care a lansat-o.

„Era ca o bombă cu ceas"

Calvarul însă nu s-a oprit doar la atât. Adda a spus că fostul iubit a bătut-o pentru că nu-i plăcuse cum se machiase, iar incidentul a avut loc de Ziua Îndrăgostiților. În urma agresiunii, artista s-a ales cu maxilarul dislocat și a fost amenințată că i se va face rău dacă va spune cuiva ce a pățit.

Era ca o bombă cu ceas, gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea. Nu a apreciat niciodată! A explodat și pe 14 februarie, la un restaurant. Mi-a zis să mănânc repede, dădea din picior și se uita urât la mine. După ce am plecat, m-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat. A explodat și când mi-a spart telefonul în bucăți. Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat. Mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai, în timp ce nu-mi dădea mesaje cu Iartă-mă!”, a mai scris Adda în cartea sa.

Adda și-a lansat prima carte, în care le face cunoscute pe Ada, Alexandra și ADDA : „Cele trei ADDA”.

Aici, cititorul are ocazia să descopere cele trei personalități ale artistei: Ada, femeia blândă, bună,  Alexandra, o Xena a zilelor noastre și ADDA, artista care transformă durerea în artă, prin muzica și versurile pe care le compune. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite