Cum arată rochia de senzație purtată de Andreea Marin la Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială. Cine a creat ținuta FOTO

0
Publicat:

Andrea Marin a „strălucit” din nou într-o ținută creată special pentru ea de arădeanca Eli Lăslean, un designer preferat de foarte mulți oameni importanți din România.

Andreea Marin a purtat o rochie roșie FOTO Facebook Andreea Marin
Andreea Marin a purtat o rochie roșie FOTO Facebook Andreea Marin

Rochia a fost una roșie lungă și cu o fundă la spate, care a atras toate privirile. Andrea Marin s-a arătat din nou mulțumită de rochia creată de Eli, mai ales să deja este un obicei să poarte la cele mai importante evenimente ținutele create de celebrul designer arădean.

În culise și apoi pe scena minunatei Gale Naționale a Excelenței în Asistența Socială, pentru al 10-lea an la Ateneul Român. Eleganța creațiilor semnate de Eli Laslean mă însoțește în fiecare an, mulțumesc. Voi reveni cu imagini din timpul emoționantei ceremonii de premiere a celor mai buni asistenți sociali ai anului, oamenii aceștia  destoinici si frumoși la suflet și faptele lor remarcabile au înnobilat seara galei”, a fost mesajul transmis de Andrea Marin înaintea Galei.

Machiajul a fost asigurat de către Florentina Chiran Hair and Make-up Artist.

Andreea Marin alături de Eli Lăslean FOTO Facebook Andreea Marin
Andreea Marin alături de Eli Lăslean FOTO Facebook Andreea Marin

Pentru Eli Lăslean este o plăcere să creeze astfel de rochii: „Să creezi ținutele acestei femei fabuloase este o bucurie care îmi umple sufletul și un vis împlinit”.

O profesie, o gală, o poveste

Amintim că an de an într-un cadru elegant și distins, la Ateneul Român, este organizată această Gală de către preşedintele Consiliului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR), Doru Buzducea, decan al Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială din cadrul Universităţii din Bucureşti.

Decanul Doru Buzducea alături de Andreea Marin FOTO Facebook Doru Buzducea
Decanul Doru Buzducea alături de Andreea Marin FOTO Facebook Doru Buzducea

Anul acesta am ajuns la ediția a X-a a Galei Naționale de Excelență în Asistență Socială, un eveniment de înaltă ținută care își propune și reușește să promoveze performanța în domeniul social. Mulțumim tuturor prietenilor și partenerilor ce și anul acesta au dat viață Visului nostru, acela de a reda demnitatea asistentului social iar asistenței sociale gloria și splendorile pe care le merită această nobilă profesie. Viitorul se construiește astăzi. Cum era normal la Gala cu numărul 10, același Amfitrion de nota 10: Andreea Marin - Ambasadorul Excelenței în Asistență Socială”, a declarat Doru Buzducea.

Anvergură, profesionalism și eleganță, așa se poate descrie evenimentul care a avut loc la Ateneul Român.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite