Ce dietă a ținut Margot Robbie pentru a-și pregăti rolul din „Barbie”. Alimentele care nu i-au lipsit

0
Publicat:

Arta cere sacrificii, iar pentru a arăta perfect, întocmai ca o păpușă Barbie clasică, Margot Robbie a ținut o dietă personalizată, cu câteva luni înainte de a începe filmările. Alimentele pe care ea le-a consumat nu au fost doar de natură să îi îmbunătățească silueta, ci și starea psihică.

Margot Robbie, protagonista filmului „Barbie” FOTO Arhivă
Margot Robbie, protagonista filmului „Barbie” FOTO Arhivă

Renumita expertă în îngrijirea pielii, Jasmina Vico, care a colaborat îndeaproape cu distribuția „Barbie”, a împărtășit într-un interviu, acordat publicației Harper's Bazaar, că a pregătit un regim personalizat pentru frumoasa actriță australiană, în vârstă de 33 de ani.

Pregătirile lui Margot Robbie pentru rolul celebrei păpuși au implicat suplimente alimentare, ajustări ale dietei sale, cât și tratamente pentru piele, scrie publicația NextShark.

Regim personalizat, bazat pe alimente fermentate

Kimchi, un produs tradițional coreean, alcătuit din legume sărate și fermentate, a fost unul dintre alimentele cheie din dieta actriței. Margot Robbie a fost nevoită să mănânce, în special, alimente fermentate.

Margot a mâncat alimente fermentate precum varza murată, kimchi și chefir, tot felul de alimente amare și fructe de pădure”, a explicat Vico, menționând că toate aceste alimente au legătură și cu „reducerea stresului din organism”.

Vico a subliniat, de asemenea, că regimul pe care i l-a dat modelului „Barbie” a avut strânsă legătură cu sănătatea pielii, dieta fiind de ajutor, pe lângă produsele de uz extern.

Beneficiile kimchi

Kimchi este cunoscut pentru conținutul său de lactobacil, un tip de bacterii care cultivă un echilibru bacterian armonios în intestin. Cercetările anterioare au sugerat că menținerea sănătății intestinale poate fi esențială pentru obținerea unui ten luminos, deoarece tulburările echilibrului intestinal au fost legate de probleme ale pielii, cum ar fi acneea.

Kimchi FOTO Arhivă
Kimchi FOTO Arhivă

Un studiu revoluționar, realizat în 2015 a descoperit, de asemenea, proprietățile de reținere a umidității pe care le are acest aliment. Participanții care au adăugat bacterii kimchi în dieta lor zilnică, timp de doar patru săptămâni, au prezentat niveluri crescute de acid hialuronic, oferind un impuls natural de hidratare a pielii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite