Catinca Roman, declarații acide la adresa lui Petre Roman: „A fost o vizită scurtă și fără conotație” VIDEO

0
Publicat:

La doar două săptămâni de la pierderea mamei sale, Mioara Roman, Catinca Roman a făcut declarații dure la adresa fostului premier al României, Petre Roman.

Catinca l-a criticat dur pe Petre Roman, la televizor FOTO Captură video/ Prima TV
Catinca l-a criticat dur pe Petre Roman, la televizor FOTO Captură video/ Prima TV

Într-o apariție în emisiunea lui Cristi Brancu, Catinca a exprimat dezamăgirea și frustrarea sa față de dezinteresul lui Petre Roman, în momentele dificile prin care trece familia.

În ciuda prezenței la priveghiul Mioarei Roman, Catinca nu a fost deloc impresionată de gest. Ba dimpotrivă, a ținut să evidențieze că acesta a stat doar câteva minute și a lipsit de la înmormântare.

„Lumea a zis că a stat 10 minute. Nu, el a stat extrem de puțin. Adică… din punctul meu de vedere mai bine nu vii, serios. A fost o vizită scurtă și fără conotație. Eu nu am simțit nimic, dar poate pentru Oana a fost important și poate pentru ea a contat că a venit acolo”, a declarat Catinca Roman, la Prima TV.

De asemenea, Catinca a menționat absența lui Marius Elisei, tatăl Calinei, la evenimentele funerare, subliniind că gesturile de susținere în aceste momente sunt de o importanță covârșitoare.

„Nu e ușor indiferent de situație, dar trebuie să mergem înainte… mai ales când avem copii. Trebuie să fiu un sprijin și pentru Calina, care a fost foarte afectată. (...) Nu era niciun tătic acolo… Puteau să fie trei tătici acolo. Unul a fost și a stat acolo 5 minute, sincer”, a mai spus ea.

În continuare, Catinca a subliniat că este important să existe empatie și susținere în astfel de momente grele.

Nu înțeleg de ce să nu ai puțină empatie sau să alini suferința cuiva atunci când poți”, a adăugat fiica Mioarei Roman, făcând referire, în continuare, la lipsa de implicare a persoanelor din cercul lor apropiat.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite