Trei aspiranți la finala „Chefi la cuțite” au avut același punctaj. Mega surprinză pentru concurentul eliminat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Episodul 24 al sezonului 12 Chefi la cuțite, din 10 octombrie 2023 a ținut cu sufletul la gură nu doar aspiranții la premiu, ci și publicul. Trei concurenți au avut același punctaj, iar la final, concurentul eliminat a avut parte de o surprinză.

Chefi la cuțite. FOTO Facebook Chefi la cuțite
Chefi la cuțite. FOTO Facebook Chefi la cuțite

Vineri seara, echipa Soarelui Răsare și-a măsurat puterile cu cei din Saint Tropez, după ce concurenții de la Magenta s-au salvat din nou.

E trecut de jumătatea confruntărilor, iar ambițiile celor doi chefi intrați cu echipele la individuale au scos scântei la degustare. Umorul a scăzut brusc pe tema punctajului interpretabil, potrivit Antena 1.

„O zi foarte ciudată, ziua în care se pleacă acasă cu nota patru. Surprizele au început în momentul în care am spus proba. Nu știu ce surprize au avut chefii când au gustat, dar eu când am văzut că nu știți niște mâncăruri simple, pe care le face orice gospodină, m-am speriat, pentru că suntem la Chefi la cuțite. Astăzi, până la urmă va pleca doar unul dintre voi acasă și asta nu pentru că ați făcut dish-uri apreciate de către chefi, ci pentru că trei dintr voi au aceeași nota pe penultimul loc“, a anunțat Irina Fodor.

Punctajul maxim a fost 15. Alex Bunea, Nadd Hu și Alex Mihoc s-au salvat cu scor egal, de 8 puncte, iar nota care a decis eliminarea a fost 4.

Cosmin Berki din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a avut cel mai mic punctaj la individuale, pentru că ceea ce a gătit nu a fost chiar bulz din punctul de vedere al chefilor.

O amuletă l-a salva de la eliminare

Concurentul lui Chef Scărlătescu a fost desemnat pentru eliminare, dar, în cele din urmă, a fost salvat de chef Sorin Bontea, care l-a luat în echipa sa.

„Poți lua în echipa ta un concurent eliminat din celelalt două echipe”, a menționat acesta din puterile conferite de amuletă.

„Am fost readus la viață” 

Cosmin Berki a ajuns în echipa Soarelui Răsare.

„Am fost readus la viață cu energie maximă. Am urlat cu ei acolo, ne-am bucurat”, a spus Cosmin Berki.

Edițiile integrale din sezonul 12 „Chefi la cuțite” pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite