Verdict dur pentru echipa lui Sorin Bontea la Chefi la cuțite. „Găteşti prost, pleci acasă!” VIDEO

0
Publicat:

Chef Bontea a pierdut încă un concurent la show-ul culinar de la Antena 1 și a concluzionat că „Ceva nu funcţionează!”. Confruntările pe echipe continuă la „Chefi la cuțite” cu probe din ce în ce mai dificile și schimbări surprinzătoare de strategii.

Confruntarea de miercuri seara între echipele celor trei chefi s-a dat cu ingrediente provocatoare.  Echipa lui Chef Bontea a lucrat cu smântână, eugenii, porumb şi paste alfabet, echipa lui Chef Dumitrescu, cu urzici, eugenii, miez de pâine şi pastă de măsline şi echipa lui Chef Scărlătescu cu pufarine, pastă de măsline, paste alfabet şi foi de plăcinte.

Pentru mai multă presiune la bancurile echipelor adverse, Chef Bontea a pus în joc şi o amuletă:

„Echipele adverse vor găti cu o singură mână, timp de 30 de minute din timpul unei probe!”.

Jurizarea a fost făcută de elevii unui club de Robotică.

Cea mai inspirată în alegerea preparatului s-a dovedit a fi echipa lui Chef Dumitrescu, care a câștigat şi cel de-al doilea battle al sezonului.

Concurenţii celorlalţi doi chefi au intrat la duel, într-o probă în care Irina i-a anunțat: „Vă las aproape libertate. De ce spun aproape? Pentru că o să am nişte condiţii: va trebui să folosiţi exact 12 ingrediente! Şi încă ceva, azi nu gătim desert!”.

„Am rămas în 5 oameni!” 

La finalul serii, echipa Soarelui Răsare a pierdut încă un concurent.

„Am rămas în 5 oameni! Eu întotdeauna am fost pe ideea <găteşti prost, pleci acasă! Mi-am trimis eu şi cuţit de aur acasă! Ceva, undeva, nu funcţionează! Că prost nu gătim! Şi, totuşi, ne pleacă încă un om acasă”, a spus Chef Bontea.

„Am un amestec de sentimente”

 Cea care a plecat acasă a fost Mirela Chiroabă.

„Am un amestec de sentimente: frustrare, că îmi las echipa în cinci oameni, şi tristeţe, că l-am dezamăgit pe chef Bontea!”, a mărturisit concurenta la Chefi la cuțite

Verdict dur pentru echipa lui Sorin Bontea. FOTO Facebook Chefi la cuțite
Verdict dur pentru echipa lui Sorin Bontea. FOTO Facebook Chefi la cuțite

Confruntările pe echipe continuă la Chefi la cuțite cu probe din ce în ce mai dificile și schimbări surprinzătoare de strategii din partea Chefilor, duminică, de la 20 şi luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite