„Te cunosc de undeva!“: noi vedete anunțate în cel de-al 19-lea sezon

0
Publicat:

Show-ul transformărilor, care începe din 1 aprilie la Antena 1, vine cu o abordare inedită: un singur concurent din fiecare echipă este prezentat telespectatorilor înainte de lansare.

Adda și Stand up artistul, la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1
Adda și Stand up artistul, la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Adda şi Stand up artistul şi Codruţa Filip şi Inima petrecerii vor concura alături de Nicole Cherry şi Poetul rap, Amna şi Milionara din Tenerife, CRBL şi Vocea din online şi Anca Ţurcaşiu şi Rebelul cu inimă rock în cel de-al 19-lea sezon „Te cunosc de undeva!“.

 „Am mari emoţii, am senzaţia că am uitat tot, mai ales că sunt o persoană foarte competitivă, de fel. Partenerul meu, pe care îl voi prezenta simplu, Stand up artistul, e un om foarte fain, un tip foarte amuzant. Îl ştiam de pe TikTok şi am avut plăcerea să descopăr un om bun, sufletist, cu care voi face super echipă. Faptul că pornesc la drum alături de un comediant mi se pare un avantaj“, a mărturisit ADDA.

Nu ne cunoşteam, o ştiam doar de la «Asia Express» şi o apreciez pentru vocea şi talentul ei. Trebuie să recunosc că am mari emoţii pentru interpretare, pentru că atunci când cânţi cu cineva care o face foarte bine, nu vrei să dezamăgeşti. O să îmi fie greu să mă epilez, deşi îmi plac travestiurile, îmi place să imit. Şi mai cred că cel mai greu îmi va fi să renunţ la barbă. Va fi o călătorie interesantă“, a declarat Stand up artistul.

Alături de ei, pe scena transforming show-ului de la Antena 1 vor evolua în acest sezon şi Codruţa Filip şi cel supranumit Inima petrecerii.

„Nu mi-e teamă de canto, ci mi-e teamă de acest pachet complet pe care trebuie să îl parcurgi pentru fiecare transformare. Singura mea temere este că nu voi putea să intru cu totul în personaj, de fiecare dată. Şi mai ştiu că nu funcţionez bine atunci când sunt stresată, aşa că aici va trebui să mai lucrez puţin. În rest, abia aşteptăm să începem, mă bazez mult pe partenerul meu, pe care l-am informat deja că vom repeta non-stop, pentru că vrem în primul rând să fim noi pe deplin mulţumiţi şi să evoluăm de la gală la gală“, a spus Codruța Filip.

La rândul său, partenerul ei de scenă a declarat: „Show-ul vine cu o provocare imensă pentru mine: mă va scoate total din zona de confort. Ştiu foarte bine formatul, dar mai ştiu şi că nu mă voi lua aşa în serios cum o face partenera mea. Eu sunt omul momentului, bucuros că a pornit la drum în această aventură şi abia aştept să ne descopere şi telespectatorii“.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite