„Românii au talent“: Andi Moisescu spune că un concurent are „rețeta sigură“ pentru succes

0
0
Publicat:

Talent-show-ul de la Pro TV aduce în această seară noi momente de senzație, dar și povești de viață impresionante.

După ce săptămâna trecută au apăsat de două ori butonul auriu pentru momente senzaționale, Pavel și Smiley abia așteaptă să primească noi concurenți în culise. De la masa juriului, Andi, Andra, Dragoș și Mihai au înțeles că îi așteaptă un sezon cum nu s-a mai văzut și sunt pregătiți să ofere mulți de „DA“, dar și râvnitele Golden Buzz.

Smiley și Pavel Bartoș pe scena Românii au talent
Doi concurenți au primit Golden Buzz în prima ediție, de la Smiley și Pavel Bartoș FOTO Pro TV

De la arte marțiale la acrobați, de la teatru de păpuși la dansuri, de la soliști vocali la virtuozi ai pianului, multe talente își vor găsi un loc în această seară, într-un show de neuitat.

În această seară, printre concurenți se va regăsi un acrobat care-l va face pe Andi Moisescu să spună că a folosit o „rețetă sigură: acrobație + comedie + cățeluș simpatic și jucăuș“. Cu ce mesaj vine el în fața telespectatorilor, aflăm în curând.

Tot atunci, un tată și fiica lui pășesc împreună pentru prima dată pe scenă, în fața unui public atât de important. După o viață plină de dificultăți, tatăl vrea să-i ofere fetiței lui șansa să strălucească. Ea admite că a început să cânte după ce în copilărie îl asculta pe tatăl său. „Să facem ceva împreună să rămână pe vecie“ este mesajul lor.

Sezonul 13 al show-ului „Românii au talent“ a debutat în forță, în urmă cu o săptămână. Două momente surprinzătoare au primit Golden Buzz chiar din prima ediție, de la Smiley și Pavel Bartoș. Rareș Prisacariu, un băiețel de 7 ani din Botoșani, care a recitat un monolog al lui Vlad Țepeș, s-a calificat direct în semifinală cu momentul său impresionant.

Bad Salsa Group, doi dansatori indieni au avut un număr uimitor de dans și acrobație care i-a dus și pe ei direct în semifinale.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri