VIDEO Sora Cristina, câştigătoarea competiţiei „Vocea Italiei“, a lansat un cover după melodia „Like a Virgin“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călugăriţa Cristina Scuccia, marea câştigătoare a concursului muzical „Vocea Italiei“, a lansat de curând un cover al melodiei „Like a Virgin“, interpretată în varianta originală de către Madonna.

După ce a uimit o lume întreagă cu vocea, dar şi cu atitudinea ei dezinvoltă pentru o calugăriţă, sora Cristina se pregăteşte de lansarea primului său album, pe 11 noiembrie.

Chiar dacă versiunea originală a piesei „Like a Virgin“ (1984) a născut la vremea ei multe controverse, interpretarea călugăriţei doreşte să se apropie mai mult de cea a unei „rugăciuni”.

„Dacă citeşti cu atenţie versurile, descoperi că acest cântec vorbeşte şi despre capacitatea iubirii de a elibera oamenii de trecutul lor. În acest mod am vrut să cânt această melodie. Aş putea spune că am transformat piesa pop-rock într-o baladă romantică, în stilul lui Amos Lee“, a declarat Cristina Scuccia, pentru ziarul italian „Avvenire“.

Sora Cristina, o adolescentă rebelă în tinereţea sa, a reuşit să impresioneze juriul de la „Vocea Italiei“, precum şi milioane de telespectatori din lume, după ce a interpretat melodia „No One“ (Alicia Keys) în cadrul audiţiilor pentru emisiune.

În pofida succesului său, călugăriţa a rămas o persoană modestă, mulţumindu-i lui Dumnezeu pentru tot ce a reuşit să facă până în prezent. „Sunt cu picioarele pe pământ, dar ochii îmi sunt îndreptaţi spre cer. Scopul meu este de a-i face pe oameni să înţeleagă că Biserica este pretutindeni şi poate fi alături de toată lumea”, spunea sora Cristina după câştigarea competiţiei muzicale.


Citeşte şi:

VIDEO O călugăriţă ar putea fi „Vocea Italiei“: sora Cristina a ajuns în finală  Călugăriţa Cristina Scuccia este una dintre cei patru finalişti ai emisiunii „Vocea Italiei“, după ce a cucerit încă o dată inimile telespectatorilor, dar mai ales pe cea a antrenorului său, raperul Alessandro Aleotti, cunoscut sub numele de J-Ax.

VIDEO Călugăriţa Cristina Scuccia, care a lăsat fără cuvinte juriul emisiunii „Vocea Italiei“, a trecut de prima bătălie Călugăriţa Cristina Scuccia a trecut în etapa următoare a concursului muzical „Vocea Italiei“, după ce a impresionat din nou juriul, de această dată cu piesa „Girls Just Want To Have Fun“ a cântăreţei Cyndi Lauper, relatează publicaţia „Huffington Post“.

 

VIDEO Călugăriţa cu har: sora Cristina a câştigat o nouă bătălie la „Vocea Italiei“ Călugăriţa Cristina Scuccia continuă să uimească juriul emisiunii „Vocea Italiei“, aceasta trecând de un nou duel datorită unei interpretări impecabile a melodiei „Hero“, din repertoriul cântăreţei Mariah Carey.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite