„Era doar o chestiune de timp”: Eminem îl ucide pe alter ego-ul Slim Shady în noul album VIDEO

0
Publicat:

Unul dintre marile alter ego-uri din pop ar putea avea un sfârșit macabru, Eminem anunțând primul său album de după cel din 2020, intitulat „The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)”, relatează The Guardian.

Albumul ar urma să fie lansat în această vară și a fost anunțat printr-un trailer care prezintă dispariția lui Slim Shady. În videoclipul cu pricina apare și 50 Cent, care îl descrie pe Shady ca fiind un psihopat. 

De asemenea, Eminem însuși concluzionează: „Știam că era doar o chestiune de timp pentru Slim." O imagine, posibil coperta albumului, prezintă o persoană cu o rană de cuțit în piept. 

Eminem
Eminem va lansa un nou album. FOTO Getty (Arhivă)

Eminem a creat personajul în 1997 cu scopul de a-l ajuta să își recapete puterea după eșecul albumului său de debut „Infinite” din anul precedent. Începând cu un intro de film de groază în care Slim Shady preia controlul asupra corpului lui Eminem, The Slim Shady EP a ajuns la mogulul Jimmy Iovine și apoi la Dr Dre, care au început o colaborare care a dus la lansarea lui Eminem, The Slim Shady LP (1999). 

Slim Shady a fost un personaj violent, provocator și dezgustător, care a fost prezentat lumii întregi cu single-ul „My Name Is”. Eminem a folosit personajul pentru a scandaliza cultura pop, cu replici grosolane despre vedete, inclusiv Christina Aguilera, și oferind povești „horrorcore" pline de violență. 

Ulterior, Eminem s-a axat mai mult pe latura sa depresivă timp de mai mulți ani, în special în urma dependenței de droguri, în albume precum Relapse (2009) și Recovery (2010). 

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite