Simptome digestive care ar trebui să te trimită la medic

Simptome digestive care ar trebui să te trimită la medic

Arsurile din capul pieptului apar la cei care se confruntă cu refluxul gastric

Multe dintre problemele digestive, precum crampele, diareea şi constipaţia pot ascunde boli mai complicate, cum sunt toxiinfecţiile alimentare, destul de des întâlnite în sezonul cald. Iată cum le recunoşti şi când ar trebui să apelezi la un specialist.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă apar afecţiuni digestive, cum sunt greaţa, gazele, crampele abdominale, constipaţia, diareea sau combinaţia între ultimele două, după ce mănânci pâine, albă, neagră sau graham te simţi balonat(ă), este foarte posibil să suferi de sensibilitate la gluten. Indiferent de cât de uşoare sunt simptomele, nu ar trebui să iei medicamente fără prescripţie medicală.

Dacă durerile, disconfortul abdominal şi starea generală de rău nu dispar în câteva zile, este obligatoriu să ajungi la medic. Cel mai bine, când apar următoarele neplăceri, fă programare la specialist şi nu te baza că vor trece de la sine.

Durerea abdominală poate indica un ulcer

De cele mai multe ori, durerile de burtă apar când mâncăm mai mult, avem o perioadă solicitantă sau din cauza unei toxiinfecţii alimentare. Însă poate fi şi vorba de un ulcer, dat de infecţia cu Helicobacter Pylori.

Află pe clickpentrufemei.ro ce alte simptome indică probleme digestive

Scapă de balonare în doar 60 de secunde!

Remediu naturist pentru ulcerul gastric

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările