Cum scapi de bacteria care provoacă ulcer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bacteria Helicobacter pylori (H. pylori) a fost identificată în 1982 ca fiind cea care favorizează ulcerul gastric. Netratată, boala poate duce în timp la cancer de stomac.

Capabilă să trăiască în zona acidă a stomacului, bacteria Helicobacter pylori atacă mucoasa stomacului şi poate provoca inflamaţii. Inflamaţiile duc la balonare, dureri abdominale, greaţă, vărsături, arsuri la stomac şi pierderea apetitului. În timp ce la unii oameni boala este asimptomatică, altele sunt afectate de gastrita cronică multă vreme. În mucoasa stomacului şi a intestinului subţire se pot dezvolta în timp răni. O problemă gravă apare atunci se declanşează hemoragiile interne. Manifestarea cea mai severă a unei infecţii cu Helicobacter pylori este cancerul de stomac.

Bacteria, distrusă cu remedii din natură

Remediile din plante pot fi folosite cu succes de multe ori în gestionarea unei infecţii cu H. Pylori. Multe dintre ele sunt cunoscute pentru proprietăţile lor curative. Ceaiul verde are proprietăţi antibiotice. Consumat în fiecare zi ajută la distrugerea bacteriei Helicobacter pylori . În eliminarea acesteia, şi în întărirea sistemului imunitar, sunt de ajutor şi leacurile cu usturoi. Vinul roşu, bogat în polifenoli, luptă împotriva bacteriei, iau bucheţelele de broccoli oferă beneficii triple pentru sănătate: antivirale, antibiotice şi antitumorale.

Află pe clickpentrufemei.ro cum să scapi de bacteria care provoacă ulcer.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite