Ştiai că ridurile pot spune multe despre sănătatea ta?

Ştiai că ridurile pot spune multe despre sănătatea ta?

După o vârstă, riscul să apară linii de expresie pe faţă sunt mari. Le poţi preveni, dar nu pentru multă vreme. Când apar, bine ar fi să le accepţi şi să le porţi cu mândrie. În ele sunt ascunse lecţii de viaţă preţioase. Pe de altă parte, trebuie să le priveşti şi din altă perspectivă, cea a sănătăţii. Uite ce spun ridurile despre cum te simţi!

Ştiri pe aceeaşi temă

Am făcut o legendă cu ce spun ridurile de pe frunte, din zona sprâncenelor, a nasului, a ochilor, obrajilor şi gurii despre sănătatea ta. Ia o oglindă, analizează-ţi chipul şi vei descoperi câteva lucruri interesante despre tine.

Liniile orizontale din zona frunţii

Se mai numesc şi “riduri de griji” pe bună dreptate: apar de obicei pe fond de stres. Dacă sunt evidente, cel mai probabil ai nevoie de o perioadaă de respiro, de vacanţă şi relaxare. În altă ordine de idei, ridurile de pe frunte sunt în strânsă legătură cu stomacul. Acestea te pot atenţiona că ai mâncat prea mult zahăr, prea multe grăsimi sau nu bei suficientă apă.

Continuarea pe clicksanatate.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: