Momente potrivite pentru savurarea ceaiului verde

Momente potrivite pentru savurarea ceaiului verde

Dacă îţi doreşti să te poţi bucura de toate beneficiile pe care ceaiul verde le are asupra sănătăţii, trebuie să ştii să îl bei la momentul potrivit.

Ceaiul verde a devenit o băutură foarte populară în rândul femeilor. Sănătos şi cunoscut pentru efectele pe care le are în procesul de pierdere în greutate, ceaiul verde stimulează creierul şi îmbunătăţeşte funcţiile principalelor organe. Dar te poţi bucura de toate beneficiile pe care le are asupra sănătăţii numai atunci când îl bei la timpul potrivit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înainte de micul dejun

Ceaiul verde conţine cofeină, la fel ca toate băuturile pe bază de cafea. Dar cafeaua nu poate fi băută pe stomacul gol dimineaţa, pentru că provoacă deshidratarea. Ea este recomandată numai după ce bei o ceaşcă de ceai verde, pentru ca proprietăţile pe care le deţine să fie absorbite de organism mult mai repede. În plus, ceaiul verde acţionează ca un stimul energic.  

Cu două ore înainte de culcare

Dacă ai inclus ceaiul verde în dietă ca să accelerezi procesul de pierdere în greutate, poţi bea o cană de ceai cu două ore înainte de culcare. Dar dacă intenţia ta nu este să slăbeşti ci consideri ceaiul doza zilnică de sănătate, nu ar trebui să-l bei seara.

Descoperă care sunt momentele potrivite pentru savurarea ceaiului verde pe clickpentrufemei.ro

 

Ceaiul verde, băutura care hidratează corect organismul

Ceaiul de valeriană tratează insomnia

 

citeste totul despre: