Ce fructe poţi să mănânci dacă suferi de diabet

Ce fructe poţi să mănânci dacă suferi de diabet

Sunt recomandate diabeticilor merele acrişoare,bogate în vitamina C.

Un nivel prea scăzut sau ridicat de insulină în organism este responsabil de declanşarea diabetului zaharat, astfel că este necesară o atenţie sporită mai ales asupra alimentaţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Una dintre cele mai răspândite afecţiuni ale pancreasului, diabetul zaharat, potrivit statisticilor afectează aproximativ 30 de milioane de oameni din întreaga lume, iar acest număr este în creştere de la an la an.

Cercetătorii de aşteaptă ca până în anul 2020 jumătate din populaţia SUA să fie diagnotiscată cu această afecţiune, tocmai din cauza stilul alimentar deficitar.

Nivelul de zahăr din sânge, principala problemă

În momentul în care nivelul de insulină în corp este scăzut, creşte nivelul de zahăr din sânge. Astfel că un stil de viaţă sănătos mai ales din punct de vedere alimentar şi mintal este esenţial pentru sănătatea ta.

Activitatea fizică te poate ajuta enorm de mult să menţii un nivel al arderilor constant şi să gestionezi stresul de zi cu zi, să dormi mai bine şi să îţi construieşti o sănătate de fier.

Fructele indicate diabeticilor

Pe baza alimentaţiei corespunzătoare persoanelor ce suferă de diabet circulă foarte multe zvonuri mai ales cele conform căruia nu poţi să mănânci fructe dulci.

Ei bine, fructele conţin minerale, vitamine şi fibre benefice tuturor mai ales persoanelor ce suferă de diabet.

Antioxidanţii precum cei din fructe nu ar trebui să lipsească din alimentaţia nimănui.

Află pe Clicksanatate.ro ce fructe sunt indicate!

De ce e sănătos să mâncăm roşii

Băutura minune a toamnei care topeşte grăsimea abdominală

citeste totul despre: