Alimente care declanşează bolile autoimune

Alimente care declanşează bolile autoimune

Dietele de tip fast-food cresc riscul apariţiei bolilor autoimune

Stilul de viaţă alert şi lipsa timpului ne fac să ne hrănim cu multe produse de tip fast-food. Specialiştii avertizează că acestea, consumate pe termen lung, ne pot îmbolnăvi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cercetătorii sunt de părere că dieta modernă cu alimente procesate şi mesele bogate în preparate gătite la microunde ar putea fi de vină pentru creştere bruscă a bolilor autoimune, cum sunt scleroza multiplă, alopecia (căderea părului), astmul şi eczemele.

O echipă de oameni de ştiinţă de la Universitatea Yale din SUA şi Universitatea din Erlangen-Nuremberg, din Germania, spune că dietele cu produse de tip fast-food  sunt parţial de vină pentru dezvoltarea acestor boli autoimune.

Află ce ingredient care se găseşte în multe dintre alimentele pe care le consumăm zi de zi creşte riscul apariţiei bolilor autoimune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările