Raul Dumitraşcu

Raul Dumitraşcu

Absolvent de Finanţe
 • acum 4 ani
 • acum 4 ani

  Cum faci primul milion? Află secretul

  ”Cum faci primul milion?” este una dintre întrebările frecvent adresate oamenilor de succes. Nu-i aşa că şi tu vrei să afli cum poţi face primul tău milion? Nici n-ai idee cât de uşor este!

 • acum 5 ani

  Ţările cu cei mai mulţi atei. China se află pe primul loc

  Unde sunt cei mai mulţi atei? Tot mai des apar discuţii, polemici şi dezbateri despre religii, despre cum ar trebui să fie un om religios sau despre ce păţeşte un necredincios. În ce ţări trăiesc cei mai mulţi atei? În fond, ce este un ateu?

 • acum 6 ani

  Scriitorul Marian Coman a lansat romanul „Haiganu. Fluviul Şoaptelor“, în cadrul Târgului de carte Gaudeamus

  ”În faţa furtunii de praf, muntele părea un pitic.Profetul privea de la distanţă, din şaua antilopei sale, gândindu-se că norul acela, de două ori mai înalt decât marele Korganon şi fără capăt de-a lungul zării, avea să se strecoare prin fiecare crăpătură, murdărind odăile călugărilor, îngrozind vitele din grajduri, culcând la pământ tufele de lavandă, umplând aerul cu uscăciune[...] Veştmintele profetului începură să fluture sub bătaia...”

 • acum 6 ani

  Sfânta Parascheva 2015. Viaţa şi minunile Cuvioasei care ocroteşte Moldova

  Sfânta Parascheva cea nouă este cinstită de Biserică Ortodoxă Română pe 14 octombrie. La Mitropolia din Iaşi a început pelerinajul cu mii de oameni care aşteaptă, pe frig şi ploaie, să se închine la sfintele moaşte ale Sfintei de la Mitropolie. Mai există o sfântă cu acelaşi nume, Sfânta Parascheva Romana, sărbătorită pe 26 iulie.

 • acum 6 ani

  Compania

  Sunt acea companie care de-a lungul deceniilor duce mai departe valori, tradiţii şi oferă oamenilor locuri de muncă, în care simt că meritocraţia există şi, mai ales, mereu mi-am dorit ca oamenii să se bucure de rezultatele mele, de produsele mele.

 • acum 6 ani

  Scriitorul Marian Coman şi visul devenit realitate

  Imaginează-ţi că poţi ajunge să-ţi trăieşti visul, că poţi deveni acea persoană la care tânjeai cu ochii largi încă din copilărie. De aceea, mai departe, îţi propun un dialog început prin sms, dar neîncheiat, purtat cu Marian Coman.

 • acum 6 ani

  Noul Cod Politic

  Reforma politicii este în sfârşit dusă la îndeplinire. După lupte milenare care au ţinut cât o tranziţie spre (re)descoperirarea democraţiei consolidate, clasa politică baştinaşă (de acum fosta clasă porciiană) a reuşit să lumineze societatea prin realizările sale, goale, precum această frază.

Vezi mai multe
Modifică Setările