Mihai Dumitru

Mihai Dumitru

Jurnalist
Vezi mai multe
 • acum 4 zile

  Cum e să ai sânge de român pe mâini?

  Paranoicul care a ucis nouă străini, între care un tânăr român, şi pe propria mamă în Germania este un produs al discursului urii şi al teoriilor conspiraţioniste pe care le promovează gânditorii extremei drepte şi intelectualii inadaptaţi la secolul XXI, precum Traian Ungureanu.

 • acum 6 zile

  Cineva să o tempereze pe Cosette Chichirău

  USR are în rândurile sale un vector de imagine disident ale cărui manifestări publice sunt tot mai greu de privit. Mai ales după ce doamna Chichirău, preşedintele filialei USR Iaşi, a reuşit să-l eclipseze pe Teodorovici în materie de agresivitate faţă de ministrul liberal Florin Cîţu.

 • acum 11 zile
 • acum 14 zile

  Inadecvarea Irinei Rimes vs. Neobrăzarea lui CTP

  Prestaţia submediocră a solistei din Republica Moldova în rolul de promoter al lui Constantin Brâncuşi a stârnit reacţii la fel de nepotrivite, culminând cu cea foarte stridentă a tot mai radicalului gazetar Cristian Tudor Popescu.

 • acum 15 zile
 • acum 18 zile

  Revine Liviu Dragnea în politică?

  Anul trecut, pe vremea asta, era cel mai puternic om din România, acum cerşeşte clemenţă judecătorilor şi ţese firul narativ al poveştii în care trece prin Golgota vieţii sale pentru vina de a nu fi trădat ţara: un lider mesianic care ia asupra sa păcatele noastre pentru mântuirea colectivă.

 • acum 21 zile

  Va fi Iohannis suspendat de PSD?

  Ideea suspendării preşedintelui şi organizarea referendumului pentru demiterea sa prinde adepţi în rândul unor PSD-işti marginali, dar şi a celor mai fanatici. Dar este oare planul de suspendare a lui Iohannis o opţiune validă pe masa conducerii social-democrate?

 • luna trecuta

  Ruşinea de la Consulatul României în Bălţi

  Zeci de tineri moldoveni care studiază la facultăţi de stat din România sunt blocaţi de incompetenţa şi dispreţul personalului consular din municipiul Bălţi (Republica Moldova) care nu le eliberează vize de studiu. Ba mai mult, funcţionarii vorbesc DOAR limba rusă în Consulatul României!

Vezi mai multe