Piedone le-a scris lui Ciucă și Ciolacu ca să facă alianță cu PUSL în Capitală

0
Publicat:

  Candidatul Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a anunțat că a trimis către președinții PNL și PSD, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, o scrisoare privind o alianţă cu PUSL pentru Bucureşti.

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone a decis să candideze la Primăria Capitalei.Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Partidul Umanist Social Liberal, prin mine personal, a trimis domului preşedinte Ciucă şi domnului preşedinte Ciolacu o scrisoare de intenţie nu de a candida (n.r. din partea lor), de a forma o alianţă social-liberală în care să fim şi noi (...) fac un apel să formăm o alianţă pentru Bucureşti, având deja experienţa unor alianţe care funcţionează cu Partidul Umanist Social Liberal la Sectorul 4 şi am spus că, dacă la Sectorul 2 se va configura un candidat, dacă va fi numit de PSD numele actualului prefect al Capitalei, vom forma o alianţă electorală şi pentru Sectorul 2", a declarat Cristian Popescu Piedone luni, pentru Antena 3, scrie Agerpres.

  El a punctat că, pentru restul Sectoarelor din Capitală, Partidul Umanist Social Liberal are candidaţi proprii.

Cristian Popescu Piedone a menţionat că a decis să candideze la Primăria Capitalei din partea PUSL, având în vedere conjunctura şi evoluţia politică de pe scena bucureşteană.

Social democraţii şi liberalii nu coagulează portretul unui primar general care să îl învingă pe Nicuşor Dan. M-am gândit să le dau o mână de ajutor. Dacă ei vor decide acest lucru, să mă susţină! Dacă nu mă susţin, le mulţumesc oricum, pentru că voi avea, cu siguranţă, susţinerea celor mai mulţi cetăţeni ai Bucureştiului", a adăugat el.

Cristian Popescu Piedone a anunţat, duminică seară, că va candida la Primăria Capitalei, din partea PUSL. Primarul Sectorului 5 a precizat că îl va susţine pe primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă (PSD), pentru un nou mandat, iar în locul său la Sectorul 5 îl va propune pe fiul său, deputatul Vlad Popescu Piedone.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite