Iulian Dumitrescu: „La Congresul PNL trecut am fost într-un fel de poveste Iliescu-Vadim. Între două rele am ales răul cel mai mic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Captură
FOTO: Captură

Iulian Dumitrescu, prim-vicepreşedintele PNL, a declarat că la Congresul din toamna anului trecut, când candidaţi pentru şefia partidului au fost Ludovic Orban şi Florin Cîţu, liberalii au ales „răul cel mai mic”.

„La Congresul de anul trecut am fost, din păcate, într-un fel de poveste Iliescu-Vadim, pe care sper să nu mai trăim vreodată în Partidul Naţional Liberal. Între două rele am ales răul cel mai mic, iar în campania internă lungă şi dură s-au provocat destule răni care au rămas şi au rămas destule resentimente. 

Ei, bine, în aceste zile de semnături şi telefoane, de agitaţie, am fost mai uniţi ca niciodată în ultimul timp. Am arătat curaj şi determinare şi mai ales colegialitate şi camaraderie. Am fost cam toţi pentru unul şi unul pentru toţi”, a declarat Iulian Dumitrescu, duminică, la Consiliul Naţional al PNL.

Liberalii s-au reunit duminică pentru a alege un preşedinte interimar, până la viitorul congres. Schimbările de la vârful PNL au loc după revolta declanşată împotriva lui Florin Cîţu, lider care şi-a dat demisia de la conducerea formaţiunii, după ce prim-vicepreşedinţii au început acţiunile de îndepărtare a acestuia, zilele trecute. 

Vezi şi: UPDATE A început Consiliul Naţional al PNL. Conducerea formaţiunii va convoca un Congres Extraordinar pentru 10 aprilie VIDEO

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite