Ciucă, întrebat dacă va candida la şefia PNL: „Nu am luat o decizie”. Ce spune despre funcţiile din Senat şi Guvern ale lui Florin Cîţu şi Dan Vîlceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă în Consiliul Naţional al PNL FOTO Inquam Photos / George Calin
Nicolae Ciucă în Consiliul Naţional al PNL FOTO Inquam Photos / George Calin

Nicolae Ciucă a declarat, fiind întrebat, că până în prezent nu a luat o decizie cu privire la posibilitatea depunerii candidaturii sale la şefia PNL. Premierul a mai explicat că nu consideră că fostul preşedinte al PNL ar trebui să părăsească şi funcţia din Senat.

Ciucă a declarat îşi va anunţa depunerea candidaturii în momentul în care va lua o decizie. „Atunci când voi lua o decizie în acest sens, o voi face. Eu până în acest moment nu am luat o decizie. Doar ce s-au finalizat lucrările Consiliului Naţional”, a răspuns Ciucă, cu privire la depunerea candidaturii sale pentru preşedinţia PNL. 

„În acest moment, nediscutându-se alte demersuri şi având în vedere tot ceea ce s-a petrecut la nivelul PNL, nu văd de ce ar trebui să plece de la şefia Senatului”, a declarat Ciucă, fiind întrebat dacă Florin Cîţu ar trebui să demisioneze şi din funcţia de preşedinte al Senatului.

În ceea ce priveşte anunţul ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, secretarul general demisiona, Dan Vîlceanu, privind retragerea sa şi din fruntea Ministerului, şeful Guvernului a spus că va discuta cu ministrul. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite