Ciucă: „Nu am analizat posibilitatea unui candidat unic PNL-PSD la primăria Capitalei”. Pe cine propune PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Nicolae Ciucă a afirmat că nu a fost analizată posibilitatea unui candidat unic la primăria Capitalei. Șeful liberalilor a arătat însă și care va fi candidatul PNL. 

Sebastian Burduja ar urma să fie candidatul PNL pentru primăria Capitalei FOTO Facebook
Sebastian Burduja ar urma să fie candidatul PNL pentru primăria Capitalei FOTO Facebook

Întrebat pe cine ar vota pentru Bucureşti dacă ar avea de ales doar între Gabriela Firea şi Nicuşor Dan, președintele PNL, Nicolae Ciucă a răspuns, potrivit News, că „votul este secret”, subliind că ar alege candidatul PNL. Ulterior, întrebat dacă Sebastian Burduja va fi candidatul liberalilor, Ciucă a adăugat: „da”.

De asemenea, privind posibilitatea ca Sebastian Burduja să devină „noul Cătălin Predoiu”, care, în 2016, din postura de candidat PNL, a rupt din voturile dreptei, ajutând astfel candidatura Gabrielei Firea, șeful PNL a explicat: „Sebastian Burduja este un politician tânăr, un politician cu o educaţie profesională foarte bună, şi în România, şi în SUA. A demonstrat prin funcţiile pe care le-a deţinut că are abilităţile necesare să gestioneze şi să conducă instituţii de amploare”.

„Bucureştiul în sine este cea mai de amploare localitate din ţara noastră, ca atare prin angajamentul personal, prin angajamentul echipei de la Bucureşti, Sebastian Burduja va trebui să-şi folosească toate aceste abilităţi astfel încât să meargă către bucureşteni cu un proiect de management al Bucureştiului şi să-i convingă. Bucureştiul are nevoie de un manager care să trebăluiască de dimineaţă până dimineaţă dacă e nevoie pentru a rezolva problemele”, a mai completat Ciucă.

Despre posibilitatea desemnării unui candidat unic PSD-PNL pentru Bucureşti, liderul liberal a spus: „nu am ajuns la o astfel de analiză. Analizăm şi vedem”.

Tehnic, președintele unei filiale este candidatul pentru primărie, decizia finală aparține însă Biroului Politic Național al PNL. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite