Alianța USR-PMP-FD anunță susținerea lui Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei

0
Publicat:

Liderii celor trei partide, USR, PMP ȘI Forța Dreptei, care formează Alianţa Dreapta Unită, şi-au anunțat susţinerea pentru un nou mandat al lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.

FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

„Este, cred, un lucru evident că suntem cele trei formaţiuni politice care l-au susţinut pe domnul Nicuşor Dan şi care în continuare susţin munca care se face la Primăria Generală. Un primar în funcţie este candidatul natural, în continuare. Din partea noastră, există toată susţinerea”, a anunţat Cătălin Drulă, șeful USR, într-o conderință de presă, potrivit Agerpres.

La rîndul său, liderul PMP, Eugen Tomac, a afirmat că Nicuşor Dan „va fi şi după alegerile din acest an primar general al Capitalei”.

„În spatele lui Nicuşor Dan, pe lânga voturile noastre, vor fi şi voturile bucureştenilor cinstiţi şi oneşti, iar bucureştenii vor şti că un vot pentru PNL în Capitală este de fapt un vot pentru PSD. Şi noi vom avea grijă să îi informăm pe cetăţeni să nu îşi risipească voturile şi sunt convins că energiile noastre vor reaşeza scena politică aşa cum trebuie şi aşa cum aşteaptă cetăţenii români”, a mai susținut Eugen Tomac.

Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei, a subliniat că este „fundamental” ca administraţia locală să fie condusă de un om „preocupat în primul rând de îmbunătăţirea vieţii” cetăţenilor.

„Sigur că nu îl considerăm pe Nicuşor Dan perfect şi că şi-a îndeplinit chiar toate obiectivele pentru care a fost ales primar. Pe de altă parte, vedem foarte clar că rechinii imobiliari şi toţi cei care au jefuit bugetele locale au câştigat în mod ilegal de pe urma unor relaţii nepotrivite cu Primăria Capitalei, atât pe vremea lui Oprescu, cât şi pe vremea lui Gabriela Firea. Îşi ascut săbiile şi încearcă să recaptureze Bucureştiul. Pentru noi este fundamental ca Bucureştiul să rămână pe mâna unui primar care să fie preocupat în primul rând de îmbunătăţirea vieţii cetăţenilor şi de finalizarea proiectelor pe care s-a angajat să le ducă la bun sfârşit”, a afirmat Orban. 

Cătălin Drulă, Eugen Tomac şi Ludovic Orban au anunțat programul electoral al alianței USR, PMP şi Forţa Dreptei pentru europarlamentare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite