Opt lucruri pe care nu le ştiai până săptămâna trecută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lista celor mai interesante lucruri pe care nu le ştiam până de curând este adusă în atenţia publicului şi în această săptămână de BBC.

„BBC News” a reunit şi în aceasta săptămână noutăţi din mediul academic sau ştiri considerate bizare prin informaţiile pe care acestea le prezintă.

1.Richard Nixon a fost interesat de obiceiurile de împerechere ale urşilor panda.

2.Există o biserică în Suedia în care „ctrl + v” şi „ctrl + c” sunt simboluri sacre.

3.Globul pământesc din pictograma Facebook îşi schimbă forma în funcţie de locul unde te afli în lume.  

4.Pompierii britanici au eliberat, începând cu 2001, 16 copii din burgul londonez Bromley care şi-au prins capul între balustrade.

5.Oamenii din India sunt uneori plătiţi imite zgomote precum cele ale maimuţelor pentru a speria maimuţele macac, acestea apropiindu-se de clădirea Parlamentului din această ţară.

6.Blana unui câine mort numit Jack London, împăiat şi folosit pentru a colecta donaţii la staţiile de cale ferată, şi-a schimbat culoarea de două ori.

7.O carte cu sfaturi practice privind arta amorului a fost adusă înapoi la o bibliotecă din New York după 54 de ani de la momentul împrumutului.

8.După trei lovituri de departajarea trimise în aceeaşi direcţie, majoritatea portarilor iau decizia de a se arunca în colţul opus la următorul penalti. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite