Femeie găsită moartă în cabina unui salon de bronzat. Descoperirea, făcută de o clientă care-şi aştepta rândul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
salon bronzat solar FOTO Shutterstock

O femeie a fost găsită moartă într-un salon de bronzare din Deutsch Kaltenbrunn, un oraş din Austria. Cadavrul a fost descoperit de o altă clientă a salonului care îşi aştepta rândul la solar ca să se bronzeze. Anchetatorii au mărturisit faptul că femeia în vârstă de 50 de ani a petrecut în jur de două ore în cabina de bronzare.

Femeia le-a povestit anchetatorilor că a bănuit că ceva nu este în regulă atunci când a observat că persoana din cabină nu face niciun zgomot, deşi îi expirase timpul alocat pentru bronz, scrie Daily Mail, conform observatornews.ro. 

Aceasta a constatat că femeia din interior este moartă în momentul în care  a încercat să o strige, să îi bată în cabină şi, când a văzut că nu primeşte niciun răspuns.

Rezultatele autopsiei nu au scos ceva suspect la iveală. În acest moment se aştepată şi un rezultat al unui studiu toxicologic.

Salonul de bronzare a transmis că nu a existat niciun defect la cabina respectivă şi le-a oferit „cele mai profunde condoleanţe” rudelor femeii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite