Cel mai prost criminal şi cea mai stupidă crimă din ultimele decenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminalul a fost arestat şi îşi aşteaptă sentinţa   FOTO: Shutterstock
Criminalul a fost arestat şi îşi aşteaptă sentinţa   FOTO: Shutterstock

Un bărbat din Dubai, acuzat de uciderea partenerei de viaţă, a fost descris de către avocatul său ca fiind „cel mai prost criminal pe care l-a văzut în 40 de ani“.

Bărbatul, bucătarul unui oficial guvernamental de top, şi-a lovit iubita până când a omorât-o, după ce a aflat că este gravidă şi că doreşte să-l acuze de viol. Cu toate acestea, cei doi nu întreţinuseră niciodată relaţii sexuale, relatează „Daily Mail“. 

Bărbatul de origine indiană a pus cadavrul femeii în cada plină cu apă, iar apoi a dat foc casei pentru a-şi acoperi urmele. Chiar dacă vila s-a făcut scrum, cada plină cu apă a protejat trupul femeii.

Bărbatul a fost arestat pentru crima comisă în anul 2010 după ce i-a cerut ajutor şefului său pentru a fugi din ţară. În schimb, a fost reclamat la poliţie. Avocatul său a spus instanţei din Dubai că bărbatul este „cel mai prost criminal pe care l-a văzut în 40 de ani de carieră“.

Bărbatul încă aşteaptă sentinţa judecătorului, în timp ce autorităţile din Dubai caută rudele femeii ucise. Legea din Emiratele Arabe permite familiei persoanei ucise să aleagă între moartea criminalului şi o sumă de bani, iar în cazul bărbatului sentinţa nu poate fi dată decât după ce rudele îşi exprimă opţiunea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite