VIDEO Sofia Kenin, faţă în faţă cu destinul, în urmă cu 15 ani! Imagini de colecţie cu noua campioană de la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sofia Kenin a intrat, sâmbătă, în rândul jucătoarelor cu trofee de Mare Şlem în palmares. Americanca avea însă o primă întâlnire cu istoria în urmă cu 15 ani, când Kim Clijsters, campioană şi ea la Australian Open, în 2011, îi era ghid de lux în culisele turneului de la Miami.

Kim Clijsters i-o prezenta pe Sonya - aşa este alintată Sofia Kenin, lui Andy Roddick, unul dintre idolii proaspetei-câştigătoare de la Australian Open.

„Pentru mine este o oportunitate frumoasă să pot vedea, poate, una dintre viitoarele staruri ale circuitului - când eu voi fi deja acasă. Iar pentru ea cred că este o şansă minunată să întâlnească câţiva oameni din breaslă, să vadă cum este viaţa din circuit“, spunea la vremea respectivă Kim Clijsters.

Sofia Kenin a avut şansa de a se afla în preajma unor super-campioni încă de la vârste fragede, urmărindu-i la antrenamente şi schimbând mingi cu Anna Kournikova, Jim Courier sau Venus Williams.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite