VIDEO Imagini incredibile: Un meci din Liga Europa a fost oprit din cauza unui incident care se va lăsa cu sancţiuni aspre

VIDEO Imagini incredibile: Un meci din Liga Europa a fost oprit din cauza unui incident care se va lăsa cu sancţiuni aspre

FIFA şi UEFA spun mereu că politicul nu trebuie să fie amestecat cu sportul şi, de aceea, scandalul de joi seară va fi urmat de o serie de decizii dure.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aparent un meci banal, Dudelange - Qarabaq a furnizat scandalul serii în Liga Europa! 
 
Concret, după 33 de minute, pe când oaspeţii din Azerbaidjan avea 2-0 pe tabelă, o dronă cu steagul Armeniei şi-a făcut apariţia deasupra gazonului!  A fost un gest provocator la adresa celor de la Qarabaq, având în vedere că între Azerbaidjan şi Armenia există un conflict politic care datează din 1993. 
 
Nervoşi de apariţia dronei, jucătorii de la Qarabaq au şutut mingea cu furie spre obiectul zburător, iar arbitrul a întrerupt partida. Jocul s-a reluat, ulterior, şi s-a încheiat cu victoria categorică a formaţiei din Azerbaidjan: Dudelange - Qarabaq, scor 1-4.
 
 
Cu siguranţă însă, cei de la Dudelange (Luxemburg) vor suporta sancţiuni dure din partea UEFA, fiind vinovaţi de proastă organizare.
 
VEZI CUM A APĂRUT DRONA DEASUPRA GAZONULUI
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările