VIDEO Fiul patronului BGS, printre angajaţii companiei care au bătut fani ai Naţionalei la meciul cu Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BGS a rezililiat unilateral contractul cu FRF în urma incidentelor din timpul partidei România-Ungaria, de pe Arena Naţională, invocând că suporterii tricolori au fost cei care au stârnit conflictul şi nu agenţii firmei de pază. Imaginile surprinse de fotoreporteri demonstrează, însă, contrariul.

Pachetul majoritar de acţiuni al firmei BGS e deţinut de Bogdan Oprea. Fiul acestuia, Andrei Oprea (21 de ani), s-a numărat printre agenţii care i-au bătut pe fanii naţionalei la meciul România – Ungaria de pe Arena Naţională.

Imaginile surprinse de fotoreporterul Mediafax şi prosport.ro dovedesc că Andrei Oprea a fost în mijlocul evenimentelor şi chiar a lovit suporterii tricolori. „Andrei Oprea a fost prezent pe stadion în calitate de angajat al firmei BGS“, a precizat Antoniu Ungureanu, purtător de cuvânt al firmei de pază. Problema e că băiatul patronului era îmbrăcat în civil, dar avea în dotare spray lacrimogen şi mănuşi cu întărituri, fără să poarte echipament special cu însemnele firmei de pază. 

Pe de altă parte, oficialii BGS s-au distanţat de incidentele de la Arena Naţională şi au specificat că toate aceste evenimente au fost provocate exclusiv de suporteri. În acest sens, BGS a dat publicităţii un filmuleţ din care reiese că actele huliganice ale fanilor naţionalei i-au forţat pe agenţii firmei de pază să reacţioneze.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite