VIDEO Andreescu, aşteptată de români în Canada: Ce au scris pe un banner şi cum a reacţionat Bianca

VIDEO Andreescu, aşteptată de români în Canada: Ce au scris pe un banner şi cum a reacţionat Bianca

Bianca Andreescu (5 WTA) şi-a prezentat trofeul câştigat la US Open la Mississauga, o suburbie a oraşului Toronto. Iar românii au fost prezenţi în număr mare la eveniment.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bianca Andreescu e jucătoarea momentului în circuitul feminin şi, după ascensiunea ei din acest sezon, în mediul virtual s-a iscat o dezbatere aprinsă în privinţa ei.
 
Pe scurt: avem două tabere. Unii care susţin că Andreescu, născută din părinţi români, trebuie să fie tratată ca pe o româncă autentică. În timp ce alţii insistă că succesul Biancăi n-are nicio legătură cu România, întrucât aceasta e născută în Canada şi intră pe teren având steagul acestei ţări în dreptul numelui.
 
Până una alta, la ceremonia în care şi-a prezentat trofeul de la US Open în oraşul ei natal, Mississauga, „Bibi“ a luat microfonul şi a transmis un mesaj clar: „Sunt o canadiancă mândră! Sunt mândră să reprezint această ţară peste tot în lume!“.
 
Niciun cuvânt despre România din partea Biancăi, deşi în publicul din faţa ei s-au aflat foarte mulţi români care au fluturat tricolorul. Au fost inclusiv oameni care au venit cu bannere pe care scria în limba română „Bianca, te iubim!“.
 
IATĂ IMAGINILE CU FANII ROMÂNI PREZENŢI ÎN FAŢA BIANCĂI
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: