"Sunt fericit ca voi juca in continuare la Espanyol"

Catalin Munteanu a primit in sfarsit si o veste buna. Conducerea lui Espanyol Barcelona l-a anuntat ca a fost scos de pe lista de transferari a clubului si chiar trecut in lotul pentru meciul de


Catalin Munteanu a primit in sfarsit si o veste buna. Conducerea lui Espanyol Barcelona l-a anuntat ca a fost scos de pe lista de transferari a clubului si chiar trecut in lotul pentru meciul de duminica. Internationalul roman fusese pus pe liber in luna decembrie din cauza numarului mare de jucatori straini pe care ii avea in acel moment gruparea catalana. Acum insa, unul dintre locurile extracomunitarilor a fost eliberat de argentinianul Martin Posse, care a primit de curand cetatenia spaniola, iar antrenorul Paco Flores l-a rechemat pe roman. Catalin Munteanu nu si-a ascuns bucuria fata de intoarcerea la echipa: "Sunt fericit ca voi juca in continuare la Espanyol. Credeam ca acest moment nu va mai veni. Sunt sigur ca nu va fi usor sa obtin un post de titular, dar acum macar am posibilitatea sa concurez de la egal la egal cu ceilalti mijlocasi si sa recastig increderea antrenorului". Referindu-se la pozitia destul de slaba in clasament a lui Espanyol Barcelona, locul 17 dupa 22 de etape, cel poreclit "Cap de zmeu" a spus ca echipa poate urca foarte rapid in prima jumatate a Primerei Division: "Chiar daca suntem pe 17, avem doar un singur punct mai putin decat echipa de pe locul 11. Este timp destul sa recuperam si sa urcam acolo unde ne este locul".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: