Simona Halep a trecut de Gabriela Ruse în derby-ul româncelor de la Dubai. Cu cine va juca în sferturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a avut de furcă cu conaţionala Gabriela Ruse, chiar dacă scorul nu o arată, dar a trecut în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Dubai după o oră şi 10 minute de joc (6-3, 6-2).

Chiar dacă Gabriela Ruse a intrat pe teren încrezătoare, o eliminase pe locul 5 WTA, Paula Badosa, ea nu a putut face faţă Simonei Halep. A încercat, s-a chinuit, dar a avut în faţă o jucătoare care nu a făcut nicio greşeală, a servit bine atunci când a trebuit şi s-a desprins la momentul potrivit.

În drumul spre un al doilea turneu câştigat în acest an, după Melbourne Summer Set, Halep va juca în sferturile de finală de la Dubai cu singurul cap de serie rămas în competiţie, Ons Jabeur.

Jucătoarea tunisiană de tenis Ons Jabeur, favorită 8 şi locul 10 mondial, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 500 de la Dubai, după ce a trecut de americanca Jessica Pegula, locul 14 mondial, scor 6-3, 6-1. Meciul a durat 67 de minute. 

Jabeur este singura jucătoare cap de serie care a mai rămas în competiţie, de la turneul asiatic fiind eliminate pe rând, Elina Svitolina, Iga Swiatek, Garbine Muguruza, Barbora Krejcikova şi Arina Sabalenka.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite