Se îngroaşă gluma! Steaua a pierdut a patra oară în această iarnă, 1-2 cu Dinamo Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tatu a marcat singurul gol al Stelei în meciul cu Dinamo Moscova
Tatu a marcat singurul gol al Stelei în meciul cu Dinamo Moscova

Cu mai puţin de două săptămâni înainte de meciul cu Ajax din „16”- imile Ligii Europa, echipa lui Reghecampf nu-şi găseşte paşii. Roş-albaştrii, care au câştigat un singur amical, au fost învinşi şi de formaţia lui Dan Petrescu.

Steaua nu reuşeşte să-şi regăsească forma din toamnă, când înşira victorie după victorie în campiona şi în cupele europene. În cele şapte amicale disputate până acum în cantonamentele din Spania şi Turcia, echipa lui Reghecampf a câştigat unul singur, cu Dinamo Kiev (2-0)! În rest, două egaluri şi patru înfrângeri, ultima suferită în faţa formaţiei antrenate de Dan Petrescu, Dinamo Moscova (1-2).

Roş-albaştrii au deschis scorul prin Tatu (min. 3), care, aflat la primul meci ca titular după revenirea la Steaua, a marcat după ce l-a driblat pe portarul ruşilor. Formaţia „Bursucului” a preluat apoi controlul partidei şi, profitând de gafele din apărararea Stelei, a marcat de două ori, prin Noboa şi Ignatovici. După ce, în meciul precedent, cu Sturm Graz, Reghe l-a pierdut pe Szukala (fractură de piramidă nazală), acum, un alt jucător de bază a ieşit de pe teren accidentat. Adi Popa s-a lovit la genunchi şi a fost înlocuit în minutul 75 cu Latovlevici, care a fost nevoit să reintre după ce fusese schimbat de Pârvulescu.

Echipa de start a Stelei:
Tătăruşanu - Rîpă, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Prepeliţă, Pintilii - Chipciu, Tatu, Tănase – Rusescu.

Rezultatele Stelei din amicale
Steaua – Celtic 1-2
Steaua – FC Basel 1-1
Steaua – Dinamo Kiev 2-0
Steaua – Ferencvaros 1-2
Steaua – Qabala 0-1
Steaua – Sturm Graz 3-3
Steaua – Dinamo Moscova 1-2

Steaua va mai juca trei partide amicale: cu Mlada Boleslav pe 5 februarie, cu Slovan Bratislava pe 7 februarie şi ultimul meci în compania celor de la FK Jablonec pe 9 februarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite