Se coace o grevă la Pandurii. Autorităţile din Târgu-Jiu s-au speriat: „Sper ca jucătorii să nu ajungă la revoltă”

Se coace o grevă la Pandurii. Autorităţile din Târgu-Jiu s-au speriat: „Sper ca jucătorii să nu ajungă la revoltă”

Pandurii Tg. Jiu

Viceprimarul din Târgu-Jiu spune că autorităţile fac eforturi pentru a rezolva situaţia terenului unde se antrenează jucătorii Pandurilor, care susţin că nu vor mai ieşi din vestiar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar dacă a terminat prima parte a sezonului pe locul 5 în campionat, cu 40 de puncte, la egalitate cu Steaua, Pandurii Târgu Jiu are probleme mari în a pregăti playoff-ul. Echipa antrenată de Edward Iordănescu a primit recent o lovitură din partea factorilor de decizie din oraş. Neînţelegerile dintre autorităţile locale şi constructorul noului stadion din Tg. Jiu au făcut ca echipa să primească interdicţia de a folosi gazonul pentru antrenamente, motiv pentru care Pandurii pregăteşte etapa de vineri, cu ASA Târgu Mureş, pe un teren de dimensiuni reduse.

”Sper să fi fost doar nervii cei care au cedat sau poate discuţii de vestiar aceste ieşiri ale domnului Nistor şi în niciun caz să se ajungă la revoltă, pentru că nu ar face bine nici echipei, nici antrenorilor şi chiar nu ar duce la nimic bun. Noi ne vom face datoria şi vom face ca stadionul 3 să fie pus la punct pentru a-şi desfăşura acolo antrenamentele zilnice. Mai avem şi alte variante şi vom găsi soluţii. E bine ca domnul Nistor să discute cu domnul Iordănescu şi cu domnul Narcis Răducan, înainte de a se exprima legat de această situaţie”, a declarat Aurel Popescu.

Viceprimarul oraşului Târgu-Jiu a spus că toţi factorii implicaţi trebuie să fie conştienţi de sacrificiile făcute pentru a avea în oraş o arenă nouă, de patru stele. „Este important să înţeleagă şi domnul Iordănescu, şi domnul Narcis Răducan, că şi noi, autoritatea publică locală, facem demersuri să asigurăm condiţiile cele mai bune pentru echipele de baschet, handbal şi fotbal”, a adăugat Popescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările