Sârbii au aflat ce urmează pentru Djokovici: Cum reflectă subiectul legat de un „zeu“ în ţara lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

Telenovela „Novak Djokovici în Australia“ oferă, în această săptămână, noi episoade din sezonul al doilea, după ce, în primul, liderul mondial a obţinut o victorie în instanţă.

Cu cinci zile înainte de Australian Open 2022 (17-30 ianuarie), lumea nu ştie dacă deţinătorul trofeului, la masculin, va evolua sau nu în competiţie!

Acest fiasco putea fi evitat, dacă autorităţile din „Ţara Cangurilor“ ar fi respectat regulile şi protocoalele stabilite de ele şi ar fi refuzat cererea de viză depusă de Novak Djokovici, nevaccinat. De altfel, presa australiană a subliniat, în mod repetat, acest aspect, inclusiv după procesul câştigat de Nole, aşa cum „Adevărul“ a scris aici.

Acum însă, urmează runda a doua în acest caz. Care, după cum „Adevărul“ a explicat aici, va duce la expulzarea sârbului de 34 de ani. La această concluzie au ajuns şi jurnaliştii sârbi de la „Blic“. Eurosport a preluat informaţiile publicate de sursa citată.

Ce au scris jurnaliştii sârbi?

*Australia pregăteşte cel mai rău scenariu pentru un sârb: Nu trebuie să permitem un astfel de precedent.

*Cel mai bun tenismen din lume, Novak Djokovici, nu va fi expulzat astăzi (n.r. - miercuri), dar exist o avalanşă de informaţii noi din toate părţile. Sârbul a făcut, astăzi, un nou antrenament pe arena „Rod Laver“, iar apoi au venit informaţii de la biroul ministrului Imigrării, Alex Hawk, că încă nu există o decizie cu privire la expulzarea lui Djokovici. 

*Cu toate acestea, lucrurile s-au complicat când Novak a emis declaraţia cu privire la ieşirea din izolare pe 18 decembrie. Guvernul australian va pregăti documente pentru a încerca să-l expulzeze pe Novak Djokovici din ţară, pentru că, după cum avertizează sursele, şederea sa ar fi un „precedent periculos, care nu trebuie să aibă loc.

*După şapte zile de «Golgotha“, la aeroportul şi hotelul unde n-ar fi trebuit să stea, aseară, Djokovici a decis să se adreseze întregii lumi. Din cauza acestui anunţ, oficialii australieni se gândesc că „sfârşitul pentru Novak în Australia֧“ e aproape. Oficialii australieni sunt îngrijoraţi de faptul că Djokovici a recunoscut că a încălcat regulile de izolare în Serbia, după ce a aflat că a fost testat pozitiv, dar şi pentru faptul că şi-a acuzat agentul pentru informaţiile false din formularul său de cerere de călătorie în Australia

*Au sosit noi informaţii din Australia conform cărora, potrivit legii locale, sârbul ar putea primi cinci ani de închisoare!

*Lumea întreagă e împotriva jucătorului de tenis sârb, lumea întreagă speră la căderea lui, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Au încercat să-l spargă cu trucuri politice ieftine, dar a reuşit să-i bată şi în afara terenului, în tribunal.

CITEŞTE ŞI:

Procesul lui Djokovici, analizat onest din Australia: „Noi am încălcat regulile, nu el!“

Australia, criticată dur în lume: „Au făcut din Djokovici un campion al drepturilor omului!“

Opinie: Cazul Djokovici, o victorie pentru jurnalismul care separă faptele de convingerile personale

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite