Djokovici, susţinut până în pânzele albe: Cine şi cum îl va apăra, dacă va fi expulzat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

Pentru liderul ATP urmează nişte ore cruciale: pentru că, după două zile de libertate la Melbourne, poate reveni, mai întâi, într-un centru de detenţie. Iar de acolo, poate fi suit în primul avion spre Europa.

Paul Sakkal, reporterul de la „The Age“, a explicat că Federaţia Australiană de Tenis va rămâne alături de liderul ATP, dacă Guvernul îi va anula, din nou, viza. 

„Preşedintele Federaţiei Australiene de Tenis, Craig Tiley (foto), susţine că a primit informaţii contradictorii din partea Guvernului Federal şi cel Statal în ceea ce priveşte trecerea prin boală ca motiv pentru acordarea unei scutiri de la vaccinare. Într-o scrisoare trimisă la data de 3 decembrie, Brett Sutton, de la Comisia Medicală a Statului Victoria, i-a spus lui Tiley că trecerea prin boală e un motiv întemeiat pentru intrarea în ţară fără carantină. Aşadar, Tiley îşi menţine părerea că avem de a face cu o încurcătură birocratică. În plus, Tiley spune că, în noiembrie, Guvernul Federal i-a transmis, în scris, că Statul Victoria va lua decizia intrării lui Djokovici în ţară, fără carantină. Doar că şi aici există, într-adevăr, o confuzie. Intrarea în ţară, cu sau fără carantină, e decisă de Guvernul Statal, dar acordarea vizei pentru Australia, care e cu un pas înaintea intrării în ţară, e în mâinile Guvernului Federal“, a afirmat jurnalistul australian. 

Tiley
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite