România poate profita de tensiunile din echipa Franţei: Ce a anunţat cea mai bună jucătoare a adversarelor din Fed Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Franţuzoaicele au ajuns în semifinalele Fed Cup, după ce au trecut, relativ uşor, de Belgia, în deplasare, scor 3-1.

Două puncte au fost câştigate pentru echipa lui Julien Benneteau de Caroline Garcia (19 WTA), aceasta fiind cel mai bine clasată jucătoare din Franţa la ora actuală. 

Garcia a fost convinsă de Benneteau să revină în echipa de Fed Cup, după ce şi-a anunţat retragerea în 2017. Doar că această revenire n-a fost privită cu ochi buni de Kristina Mladenovici (64 WTA), aflată „la cuţite“ de Garcia şi nevoită să stea pe margine, fără să joace vreun meci, în duelul cu Belgia. Din cauza acestor tensiuni, Caroline Garcia a lăsat de înţeles în „L’Equipe“ că prezenţa ei în echipa de Fed Cup contra României nu e o certitudine.

„E prematur să mă gândesc la viitor, la ce voi face în Fed Cup. Pentru moment, vreau să mă bucur de acest succes, apoi să-mi îndrept energia către turneul de la Doha, unde sper să fiu în formă maximă. Nu mă gândesc la ceea ce se va întâmpla după, am obiective pe termen scurt. Nu ştiu ce se va întâmpla peste câteva luni, dacă voi fi prezentă la întâlnirea contra României. Vom vedea cum se desfăşoară lucrurile“, a spus Garcia.

Din echipa Franţei mai fac parte Cornet (51 WTA), Mladenovici (64 WTA), Parmentier (55 WTA la dublu) şi Ferro (103 WTA la dublu).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite