Prodan a murit supărat pe Burleanu, dar o lovitură „la temelie“ a primit chiar de la familia unui foarte bun prieten. Suma pe care a pierdut-o astfel e colosală!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Prodan
Daniel Prodan

Fostul mare internaţional Daniel Prodan, în vârstă de numai 44 de ani, a decedat acum o săptămână, în locuinţa sa din Voluntari, după ce suferit un infarct.

Pe lângă scandalul cu Răzvan Burleanu, Daniel Prodan a fost extrem de dezamăgit de comportamentul unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi, Anton Doboş, cu care a împărţit camera de cantonament la Steaua şi la echipa naţională. 

După ce Doboş a suferit acel teribil accident de circulaţie, în anul 2008, soţia acestuia, Georgiana, i-a cerut împrumut lui Prodan o sumă importantă de bani, 40.000 de euro, conform relatărilor jurnalistului Ion-Daniel Conţescu, un apropiat al regretatului fotbalist.  „După ce şi-a revenit Doboş, Didi a bătut timid la poarta familiei, pentru a încerca să recupereze măcar o parte din sumă, dacă nu toată la un loc. «Nu-i avem», ar fi fost, într-o primă fază, reacţia femeii, pentru ca, mai apoi, abordarea să se rezume la uluitoarea replică: «Ce, mi-ai dat vreun ban?»“, a relatat Conţescu.

Întâmplarea este confirmată şi de Mariana Lăcătuş, soţia fostului mare fotbalist Marius Lăcătuş, care reclamă de asemenea o datorie neonorată de 15.000 de euro. „Îţi promit, dragă Lici, că voi face tot ce-mi stă în putinţă să recuperezi banii daţi împrumut «fratelui» Tony Doboş! Nu eşti singura, suntem alături de tine”, a comentat doamna Lăcătuş într-o postare pe Facebook. Ea a mai precizat, într-o intervenţie în ziarul Libertatea, că „nu suntem singurii de la care au împrumutat, suntem mai mulţi foşti colegi (sumele sunt mari)!”.

Lista fotbaliştilor care au ajutat cu bani la înmormântarea lui Didi Prodan

Conflict la vârf în Generaţia de Aur. Doi fotbalişti nici măcar nu se mai salută deşi sunt chiar vecini

M-am întâlnit cu Georgiana la înmormântarea lui Didi şi i-am spus să-mi dea banii. Poate că nu era momentul, dar altfel nu pot da de ea. Îşi schimbă numărul de telefon, s-a mutat şi de acolo de unde ştiam eu că locuieşte… Mariana Lăcătuş
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite