Poli Iaşi a avut mai mulţi jucători care au intrat pe teren cu COVID-19! Cum a fost posibil

Poli Iaşi a avut mai mulţi jucători care au intrat pe teren cu COVID-19! Cum a fost posibil

Tehnicianul celor de la Poli Iaşi, Daniel Pancu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă online, că mai mulţi jucători din echipa sa au evoluat în ultimul meci din campionat fiind infectaţi cu noul coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Antrenorul a afirmat că a aflat acest lucru abia la testele efectuate a doua zi după meci şi consideră că înfrângerea din partida cu Botoşani, scor 0-1, a fost cauzată de această problemă. 

"Noi venim după o dezamăgire foarte mare (n.r. - înfrângerea cu FC Botoşani). Am fost dominaţi clar de o echipă de acelaşi nivel valoric, nu puteam să dăm nici măcar o pasă lungă de 30-40 de metri, şi nu găseam cauzele. Apoi, din păcate, le-am găsit. A doua zi dimineaţă, după meci, am făcut testarea şi au căzut unul câte unul. Şi atunci am aflat că am jucat acel meci cu jucători pozitivi (n.r. - la coronavirus), iar asta explică tot ce s-a întâmplat în repriza a doua cu Botoşani. Şi nu am pierdut doar jucători, am pierdut şi aproape întreg staff-ul tehnic. Astfel, toată supărarea mea pe jucători pentru înfrângerea cu FC Botoşani s-a transformat în dragoste", a spus Pancu, citat de Agerpres.
 
Tehnicianul nu i-a nominalizat pe cei care au fost depistaţi pozitivi la testul COVID-19, dar gsp.ro anunţă că este vorba opt persoane: patru jucători, Calcan, De Iriondo, A. Stan şi Acosta, trei membri ai staff-ului tehnic, antrenorul principal Mugur Cornăţeanu, antrenorul de portari Benone Dohot şi preparatorul fizic Dani Reyes şi magazinerul Gheorghe Ungheanu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările