Oraşul Craiova a primit aprobarea FRF pentru a avea două echipe în Liga a 2-a: „O să le numim Ştiinţa şi Universitatea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a menţionat în conferinţa de presă de după Comitetul Executiv al FRF că oraşul Craiova poate avea din sezonul viitor două echipe care să joace în Liga a 2-a.

Pentru şeful FRF nu există nicio problemă vizavi de existenţa a două echipe din Craiova care să joace împreună în Liga a 2-a. „Oltenii au două locuri pe care le pot ocupa în Liga B. Unul este locul pe care clubul lui Mititelu se poate înscrie ca urmare a deciziei Curţii de Apel, iar celălalt este locul atribuit de Adunarea Generală municipalităţii, oraşului. 

Am văzut că s-au capacitat autorităţile şi au intrat într-o asociere cu oameni de afaceri şi cu clubul vechi, care are palmaresul, cu mai mulţi, e foarte bine, aşa trebuie susţinută o activitate fotbalistică. Se pot chema ambele Universitatea Craiova, nu e nici o problemă. Sau putem să le le spunem Ştiinţa şi Universitatea, ca să le deosebim”, a spus Sandu.

La Craiova, primarul Lia Olguţa Vasilescu a demarat proiectul înfiinţării unei echipei noi, susţinută de municipalitate. Pe de altă parte, Adrian Mititelu vrea să-şi ducă şi el la bun sfârşit planul şi a anunţat că fosta Universitatea Craiova va juca în sezonul 2013/2014 în Liga a 2-a, separat de echipa Primăriei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite