O semifinală cu scântei: Simona Halep - Iga Swiatek. Halep, apreciată pentru meciul din sferturile de finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a trecut ”dintr-o răsuflare” de Petra Martic, 6-1, 6-1, dar jocul bun s-a văzut şi în statistica meciului, care a scos în evidenţă provente foarte bune pentru constănţeancă.

Cotidianul francez L'Equipe, precizează Eurosport, a scos în evidenţă următoarele cifre pentru Halep: 75% la prima minge pusă în teren şi 81,8% procentaj de reuşită.

"Simona Halep, câştigătoarea turneului în 2015, şi Iga Swiatek, jucătoarea cel mai bine clasată rămasă în competiţie, se vor înfrunta în semifinale la Indian Wells.

Cele două au avut parte de dispute similare în sferturi: nu au pierdut timpul pe teren pentru a ajunge în semifinalele de la Indian Wells unde se vor afla faţă în faţă. Românca a avut nevoie de mai puţin de o oră pentru a o elimina pe Petra Martic (6-1, 6-1). Ea a ajuns între ultimele patru la competiţia din California pentru a patra oară în carieră.

Precisă în joc şi la serviciu, fostul număr 1 mondial nu a fost niciodată pusă în dificultate de croată. A câştigat 55 de puncte, faţă de cele numai 21 ale croatei. Iga Swiatek s-a calificat şi ea cu stil prin eliminarea lui Madison Keys (6-1, 6-0) în doar 57 de minute. Poloneza a defilat, după ce în cele trei meciuri anterioare a avut mereu nevoie de decisiv pentru a se impune. De data aceasta, Iga nu i-a dat nicio şansă adversarei ei din SUA", notează L'Equipe, preluat de Eurosport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite