Mourinho nu e ca Meme: "Sunt un nimeni în istoria Realului"

Mourinho nu e ca Meme:

Jose Mourinho, antrenorul lui Real Madrid

Antrenorul lui Real Madrid, Jose Mourinho, a dat un răspuns şocant atunci când a fost întrebat de jurnalişti despre criticile lui Alfredo Di Stefano, care este nemulţumit de jocul "galacticilor".

Ştiri pe aceeaşi temă

"Alfredo este unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria lui Real Madrid. Eu sunt un nimeni în istoria acestui club. Acest om trebuie respectat, aşa că nu o să comentez. Antrenorii deci echipa", a spus Mourinho.

Alfredo Di Stefano a jucat timp de 11 ani pentru Real, cucerind 5 Cupe ale Campinoilor Europeni.

În comparaţie, Mihai Stoica, managerul general al Stelei, nu a avut reţineri să-l pună la punct pe Helmut Duckadam, o legendă a clubului din Ghencea. Nemulţumit că fostul mare portar, acum preşedinte al clubului, l-a criticat pe Ciprian Tătăruşanu, Stoica a spus în urmă cu 3 săptămâni: "Ma deranjeaza ca Helmuth Duckadam l-a criticat pe Tătăruşanu la o fază la care baiatul n-are nici o vină. Indiferent de cât de mare jucător a fost pentru Steaua, n-are voie să spună că Tătăruşanu putea face mai mult la golul lui Adailton".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările