Leonard Doroftei îi spulberă iluziile lui Lucian Bute: „Mai bine să nu se prezinte la meci!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bute şi Pascal vor boxa în "main-eventul" Galei de la Montreal FOTO Mediafax
Bute şi Pascal vor boxa în "main-eventul" Galei de la Montreal FOTO Mediafax

Actualul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Leonard Dorin Doroftei, îl atacă pe Lucian Bute chiar înainte cu o zi de meciul pe care românul îl va disputa contra lui Jean Pascal la Montreal.

Leonard Doroftei, un vechi contestatar al lui Lucian Bute, nu se dezminte. Cu mai puţin de 48 de ore înainte de confruntarea din Bute şi Jean Pascal, "Moşu" a lansat un atac la adresa pugilistului român, susţinând că acesta va fi victimă sigură pentru canadian.

"Sfatul meu pentru Bute? Să nu se prezinte la meci! Îl poate pune la pământ doar cu o rangă. Să-l atragă în colţ şi sa dea Larouche (n.r. antrenorul lui Bute) cu ranga. Altfel, n-are nicio şansă", a declarat ironic Doroftei la Dolce Sport.

Şeful FR Box merge mai departe şi îl suspectează pe Bute că accidentările dese suferite în ultimul timp sunt nişte invenţii. "Când dădea KO-urile de-i bătea pe toţi nu-l mai durea mâna, acum îl doare", a spus acid Doroftei.

Doroftei a fost primul campion mondial al României la profesionişti, învingându-l în 2002 pe argentinianul Raul Balbi. "Moşu" a deţinut centura mondială WBC până în 2004, atunci când a pierdut în faţa canadianului Arturo Gatti. Aceasta a fost, de altfel, singura înfrângere din cariera de profesionist a lui Doroftei, în rest având 22 de victorii şi un egal.

Lupta dintre Lucian Bute şi Jean Pascal va avea loc duminica dimineaţa la ora 6.00, ora României şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite