Ianis Hagi, încântat: Ce mesaj a postat după ultimul meci şi ce notă a primit din partea presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe lângă cele 9 pase decisive, Ianis Hagi are şi două goluri în acest sezon
Pe lângă cele 9 pase decisive, Ianis Hagi are şi două goluri în acest sezon

Fără realizări concrete la Rangers de foarte mult timp, mijlocaşul de 22 de ani a jucat 28 de minute, sâmbătă, în campionat şi a profitat din plin de şansa primită din partea antrenorului Steven Gerrard.

Ianis Hagi a ajuns la 9 pase de gol în acest sezon pentru Rangers, iar ultimul său assist, cel din partida cu Motherwell, a scos echipa dintr-un moment dificil. 

Pe „Ibrox Park“, gazdele au fost conduse 73 de minute de Motherwell. Egalarea au izbutit-o la 11 minute după introducerea lui Ianis Hagi. Dacă românul n-a avut o contribuţie directă la reuşita de 1-1, semnată de jamaicanul Roofe, în schimb, la golul de 2-1, devierea decisivă a venit din partea sa. Descătuşată, Rangers a câştigat cu 3-1 şi şi-a consolidat poziţia de lider în campionat.

Revenind la Ianis Hagi, acesta a fost încântat de modul în care echipa sa a reacţionat, într-un moment dificil, în meciul cu Motherwell. „Am reuşit să întoarcem rezultatul! Trei puncte cruciale obţinute după înfrângerea dură din cupă. Ibrox ar fi explodat în seara asta. Spirit de echipă“, a scris Ianis Hagi pe contul său de Twitter.

Pentru prestaţia sa de sâmbătă seară, românul a primit nota 6 din partea celor de la rangersnews.co.uk: „Ianis Hagi a fost introdus pentru a face lucrurile să meargă şi a chinuit apărarea adversă la golul lui Itten de 2-1“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite