Halep, susţinută de o întreagă ţară: Cât te costă dacă vrei să o vezi pe Simona în finala de la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep contra Victoriei Azarenka la Wimbledon 2019 FOTO EPA-EFE

Simona Halep (7 WTA) porneşte cu prima şansă în duelul cu Elina Svitolina (8 WTA) din semifinale şi, dacă se va impune, va bifa, sâmbătă, a 5-a finală de Grand Slam din carieră.

Simona Halep, la fel ca celelalte jucătoare ajunse în semifinalele Wimbledon 2019, are, astăzi, o zi de pauză, însă va reveni, joi, pe teren pentru marele meci cu Elina Svitolina.

Va fi, cu siguranţă, un duel pe muchie de cuţit, însă unul în care, totuşi, Simona e considerată favorită. De aceea, cine vrea să o vadă pe Halep într-o eventuală finală de Wimbledon ar trebui să-şi planifice de acum deplasarea la Londra.

Finala feminină e programată pentru sâmbătă, de la ora 16.00 (Eurosport), ora României (ora 14.00, ora Londrei). Biletele care permit accesul în All-England Club pentru ziua respectivă costă 185 de lire sterline, după cum se poate vedea aici.

Cine vrea să reducă la minimum costurile unei deplasări la Londra are şi opţiunea de a pleca spre Capitala Angliei chiar în ziua finalei, urmând să se întoarcă la Bucureşti, seara, după terminarea meciului. Astfel, sunt eliminate costurile cazării. 

Un bilet de avion dus-întors cu un low-cost pentru sâmbătă, de la Bucureşti la Londra (aeroportul din Luton) costă 200 de euro.

Wimbledon 2019, feminin, semifinale, joi

Halep (7 WTA) - Svitolina (8 WTA)

S. Williams (10 WTA) - Strycova (54 WTA)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite