Gino Iorgulescu, arătat cu degetul pentru accidentul provocat de fiul său: „De ce acest băiat nu mergea cu metroul?!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lui Mario Iorgulescu (24 de ani), un băiat cu grave probleme comportamentale, i s-a pus la dispoziţie o maşină de 300.000 de euro. Întrebarea e de ce?

Curg valuri de reacţii după accidentul mortal provocat de Mario Iorgulescu, un băiat de 24 de ani, care s-a suit la volan drogat şi sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Dacă în urma nenorocirii care a avut loc în weekend-ul trecut doar şoferul maşinii, un Aston Martin de 300.000 de euro, ar fi avut de suferit, totul se putea rezuma într-o frază: prostia se plăteşte. 

Din păcate însă, prostia lui Mario Iorgulescu a ucis un om nevinovat, un bărbat de 24 de ani, în urma căruia au rămas doi copii. Gino Iorgulescu şi soţia sa trec şi ei acum prin clipe groaznice, în condiţiile în care şi băiatul lor se zbate între viaţa şi moarte. Din păcate însă, Gino e şi el vinovat. Cornel Dinu, bun prieten cu şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, a explicat într-o intervenţie la Realitatea TV unde a greşit fostul internaţional.

Ce a spus Cornel Dinu?

*La acest băiat cu probleme, din prea multă dragoste, se petrec nişte lucruri inadmisibile. În primul rând, unui băiat cu asemenea probleme nu poţi să-i cumperi o maşină de 300.000 de euro. Să meargă cu metroul, să meargă pe jos! 

*E vorba de mentalitate şi de educaţie. La noi, dacă avem nişte copii, trebuie să le dăm totul, să le facem toate poftele. Şi, din păcate, devin nişte victime ale neatenţiei noastre. Ştiu că acest copil l-a încercat pe Gino Iorgulescu de multe ori în ultimii ani.

CITEŞTE ŞI:

CTP îl distruge pe Gino Iorgulescu şi pune un pariu: „Mario nu va face nicio zi de puşcărie“

Mario Iorgulescu şi-a ucis victima pe loc: „A mai apucat să clipească o dată“. Relatarea unui martor ocular

Mama bărbatului ucis de Iorgulescu jr: „Copilul meu a murit nevinovat! Fetiţa nu ştie că tatăl ei e mort“

Gino Iorgulescu a primit două întrebări devastatoare pe Facebook: Postarea acidă a unui jurnalist de investigaţie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite