Gigi Becali, atacat din nou: „Nenorocitul se îneacă la mal, în pofida mătăniilor de om prost pe care le tot bate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali are parte numai de ghinioane în ultima vreme
Gigi Becali are parte numai de ghinioane în ultima vreme

Patronul Stelei, Gigi Becali, nu prea are motive de bucurie de când a ieşit din închisoare. Pe lângă faptul că Steaua n-a reuşit să mai bată pe nimeni în campionat, latifundiarul din Pipera este atacat întruna şi de unul dintre foştii săi prieteni.

Este vorba despre Corneliu Vadim Tudor, cel care a fost alături de Becali la alegerile europarlamentare din anul 2009. Becali a candidat atunci pe listele Partidului România Mare şi a obţinut mandatul de europarlamentar. Ulterior, cei doi au fost aproape de a colabora şi în 2012, dar în cele din urmă latifundiarul a candidat la alegerile parlamentare pe listele Uniunii Social Liberale. Acum, Vadim nu pierde nicio ocazie pentru a-l ataca pe Becali în paginile publicaţiilor pe care le patronează, “Tricolorul” şi “România Mare”. “Ştiaţi că Mircea Cărtărescu a rugat-o pe Laura Codruţa Kövesi să-l bage, şi pe el, la puşcărie, ca să poată scrie şi tipări nişte cărţi? Mamutul şi-a bătut joc de George Copos şi Gigi Becali, care au scris 5 şi, respectiv, 3 cărţi la pîrnaie într-un singur an (în realitate, le-au scris alţii). Asta-i ţara în care trăim”, a notat “Tribunul” în “Tricolorul” de astăzi. 

image

“Încă o bătaie a lui Dumnezeu pe cocoaşa prefăcutului Gigi Becali. Şi asta chiar în Joia Mare. Ce s-a întîmplat? Proaspăt ieşit din puşcărie, şmecherul a asistat la cea mai usturătoare înfrîngere a echipei Steaua, pe care o înhăţase cu japca: aceasta a fost învinsă, la Bucureşti, de Petrolul Ploieşti, printr-un gol marcat în… ultimul minut! E a nu ştim cîta oară cînd nenorocitul ăsta se îneacă la mal, în pofida mătăniilor de om prost pe care le tot bate. * În «Gazeta Sporturilor» a apărut un articol trist: «Adevăratul motiv pentru care cel mai bun stelist în 2015 a lipsit cu Petrolul: Prepeliţă, eliminat de Becali!». Şi aşa se face că Steaua a pierdut meciul. Mai bine rămînea în puşcărie cretinul ăla”, notase Vadim şi în ultimul număr al revistei “România Mare”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite