Gheorghe Hagi, dorit din nou la Galatasaray. Ar fi pentru a patra oară când ar ajunge să muncească pentru turci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Fatih Terim vrea să ajungă preşedinte la Galatasaray şi se gândeşte să-l aducă şi pe Gheorghe Hagi la club, dar şi pe Didier Drogba.

„Respect total la infinit pentru Terim. Pentru Turcia şi Galatasaray, el este numărul unu, Împăratul. El a condus acel vapor pe acel drum incredibil. Dacă mă cheamă, îmi face plăcere să merg măcar să stau de vorbă cu el, dar eu sunt la Farul. E o situaţie foarte delicată. E foarte greu să îl înlocuieşti pe Fatih Terim. E unic în Turcia. E cel mai bun”, a declarat Gheorghe Hagi, conform digisport.ro.

Demis pe 10 ianuarie din funcţia de antrenor, Fatih Terim vrea să devină preşedintele clubului, şi să-i aducă lângă el pe Gică Hagi şi Didier Drogba, anunţă presa din Turcia, preluată de gsp.ro. Gică Hagi a evoluat la Galata între 1996 şi 2001, iar ca antrenor a avut două mandate: 2004 - 2005 şi 2010 - 2011.

Altfel, campioana Turciei, Besiktas, i-a făcut o propunere Farului, pentru a-l cumppăra pe Enes Sali, oferta fiind de 500.000 de euro. Hagi a refuzat, dorind în schimb 1 milion de euro şi să deţină procente dintr-o viitoare tranzacţie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite